Εγκαταστάσεις & Παραγωγή

socialΟι παραδοσιακές φάρμες μας βρίσκονται στην Αττική, στη Βοιωτία και στον Έβρο, όπου οι διαλεχτές μας κότες κινούνται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς στο δάπεδο, ενώ όσες θέλουν να μας προσφέρουν αυγά ελευθέρας βοσκής ή βιολογικά βγαίνουν έξω.

Οι κότες μας τρέφονται πάντα μόνο με τα καλύτερα δημητριακά και εκλεκτούς σπόρους υψηλής θρεπτικής αξίας … γι’ αυτό μας χαρίζουν τα πιο νόστιμα αυγά αχυρώνα! Πιστοποιημένες βιολογικές τροφές προσφέρονται στις βασιλικές κότες που θα μας δώσουν βιολογικά αυγά, ενώ χορταράκι και ό,τι άλλο επιθυμούν απολαμβάνουν οι επαναστάτριες κότες που τριγυρίζουν ελεύθερες στις φάρμες – κάνοντας «ντου» σε οποιαδήποτε λιχουδιά τους κινήσει την περιέργεια και γεννώντας πεντανόστιμα αυγουλάκια ελευθέρας βοσκής!

Όλες μας οι κότες παρακολουθούνται καθημερινά από κτηνιατρική ομάδα ώστε να εξασφαλίζεται η καλή υγεία τους και να καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους (μείωση στρες κ.τ.λ.). Μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και αερισμού, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη φάρμα, ψυχαγωγούνται με ειδική ηχητική εγκατάσταση για μουσική και ηρεμούν με ξεχωριστά και ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια για άσκηση.

Καθημερινά, μαζεύουμε τα φρέσκα αυγουλάκια τους με το χέρι, τα μεταφέρουμε στο ωοσκοπικό μας κέντρο και – αφού τα ελέγξουμε λεπτομερώς – τα συσκευάζουμε και τα μεταφέρουμε, πάντα με τα ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά ψυγεία μας, στα ράφια … για να βρουν τελικά τη θέση τους στο τραπέζι και στην καρδιά σας!