product_heading_animated
ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΑΧΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ

Η συγγραφέας των επαναστατικών πλακάτ, η γνήσια φεμινίστρια της φάρμας. Μια ψυχή γεμάτη revolution και punk μουσική. Ζει γεμάτη πάθος και αστείρευτη ελευθερία στα καταπράσινα λιβάδια της φάρμας. Καλοπροαίρετη, κοινωνική και δραστήρια είναι έτοιμη να σας «στείλει» με τις ιστορίες της.

social

Σε μια καβάτζα, δίπλα από το κοτετσόσυρμα, κάθε Κυριακή η Λοχαγός Μάχη μαζί με την μπάντα της θα ξεσηκώσει όλη τη φάρμα με την punk rock μουσική. Αντισυμβατικά τραγούδια με κοινωνικά μηνύματα περί ελευθερίας και κατά των μεταλλαγμένων καλαμποκιών. Η Λοχαγός Μάχη στην πρώτη γραμμή, παίζει ηλεκτρική κιθάρα με πάθος και «χτυπιέται» με τις ώρες. Στον ήχο πάντα ο πολυάσχολος και πολυαγαπημένος Αλέκτωρ που είναι και του σαλονιού και του… κοτετσιού. Η Λοχαγός Μάχη έμαθε από μόνη της ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο στις καταλήψεις που συμμετείχε στα φοιτητικά της χρόνια. Γράφει τους στίχους των τραγουδιών μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Μόλις λήξει το live, θα συνεχίσουν τη βόλτα τους κολατσίζοντας και μιλώντας για θέματα αυτοδιαχείρισης της φάρμας και άλλα τέτοια… επαναστατικά.

Το τελευταίο διάστημα η Λοχαγός Μάχη έχει κουραστεί ιδιαιτέρα από τις επανειλημμένες πορείες. Κάθε πρωί γεμίζει μια λεκάνη με παγωμένο νερό και προσθέτει αλάτι. Βάζει τα πόδια της και χαλαρώνει για μισή ώρα. Ο Αλέκτωρ,ένα πρωί που πέρασε για βόλτα, της πρότεινε συσκευή για μασάζ, αλλά η Λοχαγός μας ούτε που να το ακούσει δεν ήθελε. Κάθε φορά που νιώθει αντίστοιχη κούραση η Λοχαγός Μάχη γεμίζει την λεκάνη με αλάτι ή με μπόλικα παγάκια και χαλαρώνει διαβάζοντας το free press «Όρνιθες στον αγώνα».

Ακόμα και η επανάσταση θέλει… την ξεκούρασή της!